Dovolená

Tak jsem se v úterý konečně dočkal svého vytouženého jednoho dnu dovolené :). Sic bylo venku počasí, že by do toho deště ani psa nevyhnal, ale já se přesto vydal na svoji Cestu za setkáváním do nedalekého Sokolova, navštívit Standu a setkat se s dalšími přáteli.

Je fakt, že se Standou jsme toho dopoledne moc nenapovídali, neboť měl dost práce, ale alespoň jsme se dohodli, že se ještě odpoledne zastaví za mnou v mé oblíbené restauraci. Stejně tak jsem si zaskočil pro dobré jídlo k našemu společnému známému, kterému jsem dodal i RC4 PreRelease verzi svého nově připravovaného alba. Počasí se naštěstí umoudřilo a byť zrovna slunko nezářilo, tak alespoň přestalo pršet a sneslo se i jen tričko, takže jsem se trochu prošel.

Bylo krátce po dvanácté, kdy jsem dorazil do restaurace U Kláštera – kam také jinam ;-). Dal jsem si pivko a chatoval na ICQ se Standou do práce. Dal jsem řeč s Růženkou a čekal na Standu, který dorazil v půl druhé. Klábosili jsme o všem možném a ještě něž Standa kolem třetí hodiny odcházel, přišel za námi Štůr, aneb kolega DJ.Magic. Společně jsem se napili a už tu byl i pozvaný Marek – DJ.Death s přítelkyní Věrkou, takže jsme se po delším čase opět sešli všichni dohromady. Pilo se, jedlo a byla legrace – legrace jakou můžete zažít jen se 3DJ.s :). Poté co Marek s Věrkou po páté hodině odešli, protože měli ještě nějakou práci doma, jsme se Štůrem pokračovali v rozhovorech a zábavě až do osmé hodiny večerní. Rozloučili jsme se s Růženkou i její kolegyní Kačenkou a plně naložení jídlem a pitím, jsme spěchali na vlak, který nám naštěstí neujel. Po příjezdu jsme se pak ještě chvíli bavili za mostem a pak už jsme se vydali každý svoji cestou domů.

Dovolená se tedy vydařila – po delším čase jsme se opět viděl s celou naší partou, viděl jsem i další kamarády a známé, o dobré jídlo a pití též nebyla nouze, takže celkově to byl velmi pěkný den. Jen to počasí mohlo být ještě o trochu lepší ;-).

Komentáře

Sdílet článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..